IS

På nettsiden:

Kontakt oss

Om IS

Temaoversikt:

1968

Afganistan

Antikapitalisme

Antirasisme

Faglig kamp

Klima

Krigen i Irak

Kultur

Kvinnekamp

Marxisme

Midtøsten

Nasjonalisme

Økonomi

Søk i arkivet

Avansert

website stats

space
space

boks Hva skjer

boks Lenker

boksInternasjonal Sosialisme

Møter, seminarer, demoer. Se hva som skjer. [mer]

Motstand på nettet [mer]

Abonner på Internasjonal Sosialisme. [mer]

Ny nettside

Internasjonale sosialister har fått ny nettside: internasjonalesosialister.no Les mer  

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Hefter

Trotskisme etter Trotski - Internasjonale Sosialisters røtter

Utgitt av Internasjonale Sosialister 1999. Oversatt av Espen Gjøstøl. ISBN 82 7366 036 - 2
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  

IST: Bombeangrepene i Ankara: Erdogan har blod på henda

Flere enn hundre mennesker mistet livet og mange ble alvorlig skadet etter bombeangrepet mot en fredsdemonstrasjon i Ankara. Vi gir kondolanser til famile, venner og kamerater av de drepte, og står i ...
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  

Ny nettside

Internasjonale sosialister har fått ny nettside: http://www.internasjonalesosialister.no/ ...
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  

Hvilken definisjon av politisk overvåking har EOS?

EOS-utvalget på Stortinget har undersøkt påstander om politisk overvåkning rettet mot Internasjonale Sosialister (IS) og andre aktivister, etter at Christian Høibø i februar 2013 stod frem som mangeårig informant og infiltratør for PST på NRK Brennpunktprogrammet Infiltratøren.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  

Internasjonale sosialister krever stans i overvåkningen

Internasjonale sosialister krever stans i overvåkningen Posted on februar 19, 2013 Internasjonale sosialister krever stans i overvåkningen NRK Brennpunkt avslørte tirsdag 19. februar at PST står bak e ...
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  

Derfor er vi åpne som revolusjonære sosialister

Brennpunkt-dokumentaren «Infiltratøren» (19/02/2013) har avslørt hvordan PST har infiltrert aktivister på venstresida gjennom de siste ti årene. Aktivister fra Blitz, SOS Rasisme og Internasjonale Sos ...
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  

Mer av det som ikke virker

Kan et menneske være ulovlig?” spør Norsk Folkehjelp og en rekke andre organisasjoner i en ny, bred kampanje som setter fokus på de papirløses situasjon. Fredsinitiativet inviterer til demonstrasjon for kravet ”Norge og NATO ut av Afghanistan!” i oktober. Og i november får vi Globaliseringskonferansen.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  

For arbeidernes enhetsfront mot fascismen

Hvordan skal arbeiderklassen bekjempe fascismen? Leon Trotsky skrev mye om denne kampen og hvilken strategi som er mest hensiktsmessig. Denne artikkelen som opprinnelig sto på trykk i Bulletin Oppozitsii – Opposisjonens bulletin – nr. 25-26 nov/des 1931, bygger i stor grad på hans erfaringer fra Tyskland og Russland.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Web

Protestér mot forfølgelse av sørkoreanske sosialister

Protestér mot den sørkoreanske statens forfølgelse av den sosialistiske organisasjonen All Together. All Together var, sammen med mange andre grupper og enkeltpersoner, sentral i demonstrasjonene mot president Lee Myung-bak sist sommer. Nå blir organisasjonen angrepet av sørkoreanske myndigheter. Skriv under på protestskrivet og send det til epostadressen nederst. Les også intervjuet med aktivisten Kim Kwang-il, som nå har måttet gå i dekning.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  

isknyttneve.pngInternasjonale Sosialister

INTERNASJONALE SOSIALISTER er en revolusjonær sosialistisk organisasjon tilknyttet søsterorganisasjoner i andre land gjennom International Socialist Tendency.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Web

Pakistanske myndigheter slår ned på sosialistisk aktivist

A mark of how little has changed in Pakistan since February’s election rebuffed US-backed dictator Pervez Musharraf is the savage beating of democracy activist Riaz Ahmed by armed police last week.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  Annet

isknyttneve.pngKontakt oss

IS har lokallag og enkeltmedlemmer i flere byer og tettsteder. Ta kontakt dersom du er interessert i informasjon om våre møter og aktiviteter.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Web

Hva slags parti skal Rødt være?

Internasjonale Sosialister er med i Rødt. Vi vil bygge Rødt fordi det trengs et bredt, åpent, radikalt venstreparti som kan målbære de viktigste politiske sakene i vår tid på en prinsippfast måte.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  

Internasjonale sosialister og Rødt

IS vedtok på sitt landsmøte i helgen å gå inn i Rødt. Møtet fulgte dermed opp vedtaket fra landsstyret høsten 2007. Landsmøtet vedtok også en politisk platform for IS innenfor Rødt. Vårt nåværende tidsskrift, Gnisten, skifter fra og med neste utgave navn til Internasjonal Sosialisme.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Hefter

Tim Robinson: Hvorfor du bør være internasjonal sosialist

Aldri før i menneskehetens historie har muligheten for at alle skal kunne ha et anstendig liv vært større. I tusener av år måtte menneskene kjempe mot knapphet. De var prisgitt været, og mangel på tek ...
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  Web

Socialist Workers Party og Respect

Uttalelse fra SWP (UK) om Respect. ...
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Web

Vi trenger et radikalt venstresideparti

Rødt er et spennende prosjekt. Det nye partiet er inne i en prosess som folk på venstresiden bør følge nøye med på. Vi oppfordrer flest mulig til å delta i valgkampen til Rødt.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  Gnisten 2004-01

gnisten_ikoner.pngPolitisk skarphet og klar strategi

Tidsskriftet du nå holder i hånda, Gnisten – Tidsskrift for Internasjonal Sosialisme, er Internasjonale Sosialisters nye organ. Vi har mange ambisjoner med dette tidsskriftet, og det vil ta en stund før det finner sin profil og sin plass i det politiske landskapet.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  SAA 2002-20

Å knytte kampene sammen

DEN ANTIKAPITALISTISKE bevegelsen har vokst siden Seattle i 1999. Millioner av mennesker over hele verden har demonstrert mot kapitalistisk globalisering de siste åra, fra Johannesburg til Oslo, fra Washington til Bangkok – og hundrevis av flere steder. CHRISTIAN RINGDAL ser på hvorfor det er nødvendig å bygge et sosialistisk parti i dag.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  SAA 2002-13

Fra antikapitalisme til revolusjon

Demonstrasjonen mot Verdensbanken 24. juni var fantastisk. CHRISTIAN RINGDAL ser på hvor veien går fra antikapitalisme til revolusjon.
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  SAA 2002-12

- Jeg angrer ingenting

- JEG OPPFORDRER mulig til å delta i demonstrasjonene mot Verdensbanken. Det er viktig at vi demonstrerer i Oslo. Spekulanter styrer våre liv gjennom å styre økonomien. Se på hvordan IMF har ødelagt Argentina. Gjennom å demonstrere kan vi være med å bestemme. Dette sier Luigino "Gigi" Longo. Han planlegger å la handling følge ord, og selv delta i demonstrajonen - hvis han får lov. Gigi er nemlig fange.
pilLes mer

Internasjonale Sosialister  SAA 2002-10

Hva er sosialisme nedenfra?

"ALLE HAR forskjellige fokus, den som har den beste politikken og den beste analysen [vil] løftes fram til ledelsen i bevegelsen gjennom demokratisk samspill."
pilLes mer

Linje Linje

Internasjonale Sosialister  Hefter

Tim Robinson: Demokrati og revolusjon

Et lite mindretall i vårt samfunn eier og kontrollerer ufattelige verdier. Arbeiderne som produserer verdiene må stadig bekymre seg over jobben sin, hvordan de skal betale alle regningene og gi ungene sine en ålreit oppvekst. Og det er bare I de rike landa. Enorme ressurser brukes på kriger, mens millioner står overfor fattigdom, sykdom og sult. En av de mest sjokkerende statistikker som har kommet fram i 1997, er at 358 milliardærer har en samlet formue tilsvarende hva halvparten av verdens befolkning, nesten tre milliarder mennesker har å leve for.
pilLes mer


space

Logg innHusk meg

Ny Bruker


RSS-feed

Siste 5 saker:

Ny nettside

... [mer]

20.01.2017

Ny nettside

Internasjonale sosialister har fått ny nettside: internasjonalesosialister.no ... [mer]

02.01.2017

Ingen norsk imperialist-krig! Ingen legitimitet for bombing!

... [mer]

21.11.2015

Imperialistiske stormakter har satt det syriske folket til side

30. oktober satt stormakter og diktaturer seg til bords i Wien for å drøfte hva de vil med Syria. Den syriske sosialisten Ghayath Naiss ... [mer]

18.11.2015

Deres kriger - våre døde

NPA (Frankrike) om terrorhandlingene i Paris 13. november. Oversatt til dansk av Internationale Socialister og publisert i Socialistisk ... [mer]

18.11.2015

INTERNASJONALE SOSIALISTER // PB 9226, 0134 Oslo. // Tel: 22 20 17 89 // Fax: 22 20 35 70. Epost: intsos@intsos.no. Teknisk: webmaster@intsos.no.