IS

På nettsiden:

Kontakt oss

Om IS

Temaoversikt:

1968

Afganistan

Antikapitalisme

Antirasisme

Faglig kamp

Klima

Krigen i Irak

Kultur

Kvinnekamp

Marxisme

Midtøsten

Nasjonalisme

Økonomi

Søk i arkivet

Avansert

website stats

space
space

boks Hva skjer

boks Lenker

boksInternasjonal Sosialisme

Møter, seminarer, demoer. Se hva som skjer. [mer]

Motstand på nettet [mer]

Abonner på Internasjonal Sosialisme. [mer]

Protestér mot VELFERDSKUTT

3. OKTOBER legger Bondevik-regjeringa fram sitt forslag til statsbudsjett. Det skal være stramt, som er kodeord for at det ikke bevilges nok penger til velferd. Les mer  SAA 2002-18

Linje Linje

 SAA 2002-18

Vi kan stoppe dem

USAs svar på Iraks åpning for våpeninspektører viste at snakket om våpeninspeksjoner er et spill. For Bush-gjengen er bare krig godt nok. De vil ha et regimeskifte i Irak - fordi Saddam Hussein ikke danser etter deres egen pipe.
pilLes mer

 SAA 2002-18

- Krigsmotstand var avgjørende

DEN TYSKE forbundskansleren Gerhard Schröders kontante motstand mot krig foran valget 22. september ga sosialdemokratene (SPD) og De Grønne en knapp seier og fortsatt regjeringsmakt. HEIDI GRAN har snakket med Stefan Bornost i Internasjonale Sosialisters tyske søsterorganisasjon, Linksruck.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2002-18

- Hårreisende, horribelt og grotesk!

ALLEREDE HAR regjeringa brukt eller planlagt å bruke over en milliard kroner til krigen i Afghanistan. Samtidig er bare 350 millioner brukt på humanitær bistand til Afghanistan. Seks norske F16-fly skal fra 1. oktober i gang med å bombe mål i Afghanistan. - Dette er galskap, sier SVs stortingsrepresentant Olav Gunnar Ballo.
pilLes mer

 SAA 2002-18

Boligpolitikk gir klasseskille

HØYE BOLIGPRISER sørger for at stadig færre har mulighet til å kjøpe egen bolig. I Oslo, som har landets høyeste boligpriser, er en av tre husholdninger leietakere, viser tall fra Statistisk Sentralbyrås folketelling. For ti år siden var én av fire husholdninger i Oslo leietakere.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2002-18

Rasistisk hets mot muslimer

FRPS SISTE rasistiske angrep kommer fra Oslos varaordfører Svenn Kristiansen som vil stille strengere krav til muslimer. Forslaget er fullt av fordommer og generaliseringer av muslimer som gruppe.
pilLes mer

 SAA 2002-18

Krigsplan fra i forfjor

ET HEMMELIG dokument om amerikansk global dominans viser at Bush og hans sentrale rådgivere planla krig mot Irak for å sikre "regimeendring", selv før Bush tok plass i presidentstolen i januar 2001.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2002-18

Hva de sier

"VI VANT dette valget" Den konservative tyske kanslerkandidaten Edmund Stoiber etter valget som ga fortsatt regjering utgått fra sosialdemokratene og De grønne "SCHRÖDER har ikke, absolutt ikke bi ...
pilLes mer

 SAA 2002-18

Sverige: Velferd vinner stemmer

DE SVENSKE sosialdemokratene sitter fortsatt, og det med økt majoritet (39,8% oppslutning, fram 3,5%). Det hadde ingen spådd på forhånd. Mange i Europa hadde begynt å skrive sosialdemokratiets nekrolog og undervurdert dets muligheter til fornyelse. Sosialdemokratene gikk til valg på paroler som "Sammen for et bedre Sverige" og "Stolt, men ikke fornøyd", men det ble ikke en tåkete sentrumsvalgkamp. Sosialdemokratene fokuserte på økt investering i velferd, mot privatisering og mot skatteletter.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2002-18

Stoler du på disse mennene?

DISSE MENNESKENE dominerer FNs Sikkerhetsråd: BUSH - avtaledreperen og "krigen mot terrorismens" far, BLAIR - puddelen til Bush og den mest krigshissige europeiske statslederen, PUTIN - slakteren av Tsjetsjenia med koblinger til russiske gangsterkapitalister, JIANG ZEMIN - leder Kina på grunn av blodbadet på Tienanmen i 1989, CHIRAC - vil tjene penger på oljekrig.
pilLes mer

 SAA 2002-18

Vil kapitalismen kollapse?

"SOSIALISTER håper at kapitalismen vil bryte sammen, og slik bane veien for sosialismen". Dette er en vanlig påstand om sosialister. Sannheten er at sosialister ikke tror at sosialismen automatisk vil oppstå av vraket etter kapitalismen. Heller ikke hopper vi av glede over nedgangstider eller kriser i kapitalismen.
pilLes mer

Linje Linje

Kultur  SAA 2002-18

Det frie markedets forbannelse

LUKAS Moodysson sier han vil lage film om den politiske virkeligheten. Det har han nå gjort med den realistiske skildringa av den russiske ungjenta som blir tvangsprostituert i Sverige. En utrolig bra, men jævlig film!
pilLes mer

 SAA 2002-18

Duncan Hallas til minne

Duncan, Hallas, en av grunnleggerne av IS-tendensen er død, 77 år gammel. Duncan var medlem av den britiske seksjonen av den fjerde internasjonale og støttet Tony Cliff da han utviklet teorien om stat ...
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2002-18

En satirisk godbit

TEGNESERIELESERE kan glede seg. Bladkompaniets Larsons Gale Verden begynner å trykke Gary Trudeaus Doonesbury - en av de
pilLes mer


space

Logg innHusk meg

Ny Bruker


RSS-feed

Siste 5 saker:

Ny nettside

... [mer]

20.01.2017

Ny nettside

Internasjonale sosialister har fått ny nettside: internasjonalesosialister.no ... [mer]

02.01.2017

Ingen norsk imperialist-krig! Ingen legitimitet for bombing!

... [mer]

21.11.2015

Imperialistiske stormakter har satt det syriske folket til side

30. oktober satt stormakter og diktaturer seg til bords i Wien for å drøfte hva de vil med Syria. Den syriske sosialisten Ghayath Naiss ... [mer]

18.11.2015

Deres kriger - våre døde

NPA (Frankrike) om terrorhandlingene i Paris 13. november. Oversatt til dansk av Internationale Socialister og publisert i Socialistisk ... [mer]

18.11.2015

INTERNASJONALE SOSIALISTER // PB 9226, 0134 Oslo. // Tel: 22 20 17 89 // Fax: 22 20 35 70. Epost: intsos@intsos.no. Teknisk: webmaster@intsos.no.