IS

På nettsiden:

Kontakt oss

Om IS

Temaoversikt:

1968

Afganistan

Antikapitalisme

Antirasisme

Faglig kamp

Klima

Krigen i Irak

Kultur

Kvinnekamp

Marxisme

Midtøsten

Nasjonalisme

Økonomi

Søk i arkivet

Avansert

website stats

space
space

boks Hva skjer

boks Lenker

boksInternasjonal Sosialisme

Møter, seminarer, demoer. Se hva som skjer. [mer]

Motstand på nettet [mer]

Abonner på Internasjonal Sosialisme. [mer]

Demonstrasjoner mot krigen

HVOR BLE antikrigsdemonstranter nektet å marsjere og truet av opprørspoliti? I New York, like ved FNs hovedkvarter. Politiet gjerdet inn demonstrantene og brukte batonger mot dem som ikke holdt seg på fortauet. Les mer  SAA 2003-04

Linje Linje

Krigen i Irak  SAA 2003-04

Dagen Norge sa: Ingen krig i vårt navn!

JUBELEN løftet Youngstorget da konferansier Petter Nome annonserte at det aldri før hadde vært samla så mange på Youngstorget. Hele 60 000 forsøkte å komme seg inn på Youngstorget, men det var rett og slett ikke plass til alle slik at alle sidegatene rundt torget ble fylt av antikrigsdemonstranter.
pilLes mer

 SAA 2003-04

Global manifestasjon mot Bush

DET VAR den dagen da verden sa nei til Bush. Demonstrasjoner fant sted i mer enn 600 byer og tettsteder over hele verden. Antallet demonstranter oversteg langt de mest optimistiske spådommene på ti millioner.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2003-04

Hvorfor Bush vil ha krig

DEN AMERIKANSKE statens behov for olje er en viktig del av årsaken til krig, skriver ALEX CALLINICOS, men vi må se det i en større sammeheng.
pilLes mer

 SAA 2003-04

Frit efter Heine

av Rudolf Nilsen (Skrevet og trykt i "Rebell" 1923. Engelskmennene besatte Mosul i 1918, og tyrkerne avsto byen til Irak i 1920.) Der står en ensom palme
i fredspaladset i Haag.
den står i ...
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2003-04

De rikes skatteparadis

NORGE ERs blant de industrialiserte land i verden som skattlegger rike lavest. Nå vil et regjeringsoppnent utvalg gi de rikeste enda mer skattelette. Gjennomsnittsintekten blant medlemmene av utvalget er 2,1 millioner.
pilLes mer

 SAA 2003-04

2 millioner marsjerte mot krig i London

LONDON opplevde den største demonstrasjonen i Storbritannias historie. Opp mot 2 millioner mennesker marsjerte i det sentrale London mot krig. Statsminister Tony Blair må ha hatt en vond dag.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2003-04

Hvorfor vi må gå til krig

MANGE LESERE har spurt hvor jeg har vært i det siste. Redaktøren har ikke vært ærlig i sine svar. Jeg har faktisk ikke lidd av en depressiv reaksjon, men har vært på hemmelig oppdrag i landets tjenest ...
pilLes mer

 SAA 2003-04

Et system av vold og frykt

TYRANNISERING fra herskerne, stress på jobben, kriger i Tredje verden og militarismens morderiske makt henger sammen, skriver JONATHAN NEALE.
pilLes mer

Linje Linje

 SAA 2003-04

Hva er det Høyre gjør med skolen?

BONDEVIK-regjeringa kommer med mange "reformer" i utdannings-Norge. Leder i Skolenes Landsforbund, Gro Standnes, er klar i sin motstand mot Høyres markedstilpasning av skolen. Hun påpeker at Kristin Clemets forslag til friskolelov med 90 prosent statstilskudd, vil føre til økt sortering og segregering blant elevene.
pilLes mer

 SAA 2003-04

Vi KAN stoppe denne krigen

MASSEPROTESTENE mot krig den 15. februar var historiske. Aldri før har så mange mennesker demonstrert mot krig i en koordinert aksjon over hele verden. Det var et vendepunkt. Nå må vi gå lenger.
pilLes mer

Linje Linje

space

Logg innHusk meg

Ny Bruker


RSS-feed

Siste 5 saker:

Ny nettside

... [mer]

20.01.2017

Ny nettside

Internasjonale sosialister har fått ny nettside: internasjonalesosialister.no ... [mer]

02.01.2017

Ingen norsk imperialist-krig! Ingen legitimitet for bombing!

... [mer]

21.11.2015

Imperialistiske stormakter har satt det syriske folket til side

30. oktober satt stormakter og diktaturer seg til bords i Wien for å drøfte hva de vil med Syria. Den syriske sosialisten Ghayath Naiss ... [mer]

18.11.2015

Deres kriger - våre døde

NPA (Frankrike) om terrorhandlingene i Paris 13. november. Oversatt til dansk av Internationale Socialister og publisert i Socialistisk ... [mer]

18.11.2015

INTERNASJONALE SOSIALISTER // PB 9226, 0134 Oslo. // Tel: 22 20 17 89 // Fax: 22 20 35 70. Epost: intsos@intsos.no. Teknisk: webmaster@intsos.no.