IS

På nettsiden:

Kontakt oss

Om IS

Temaoversikt:

1968

Afganistan

Antikapitalisme

Antirasisme

Faglig kamp

Klima

Krigen i Irak

Kultur

Kvinnekamp

Marxisme

Midtøsten

Nasjonalisme

Økonomi

Søk i arkivet

Avansert

website stats

space
space

boks Hva skjer

boks Lenker

boksInternasjonal Sosialisme

Møter, seminarer, demoer. Se hva som skjer. [mer]

Motstand på nettet [mer]

Abonner på Internasjonal Sosialisme. [mer]

HVA DE SIER

linje

Publisert: 01.12.2004

«DET ER egentlig fantastisk at de klarer å lage barn når de lever så trangt.» Mottaksleder på Mysen statlige mottak, Pål Wikan.

«HERREN FORTALTE meg at det ville bli (a) en katastrofe, og (b) grisete. Jeg advarte ham om at det ville bli falne.» Den konservative forkynneren, Pat Robertson, da han ga president George W. Bush råd om krigen i Irak.

«Å KONKRET kritisere en part i konflikten kan virke ubalansert. Vår politikk er å sikre fred, og da må begge parter bære ansvaret.» Knut Arild Hareide, nestleder i Krf, om at partiets sentralstyre har fjernet en Israel-kritisk setning om muren på Vestbredden i nytt programutkast.

«JØDENES ERKEFIENDE Arafat har aldri vært en fredsdue, men en terrorist, morder, korrupt tyrann og en fiende av fred og menneskerettigheter.» Pressemelding fra Norsk Israelsenter. NTBs pressemeldingstjeneste har sagt opp Norsk Israelsenter som kunde og fjernet meldingen.

«DEN INNEHOLDER bare rene fakta.» Norsk Israelsenters leder Erez Uriely angrer ikke på pressemeldingen.

«SIVILE VIL ikke bli drept, i hvert fall ikke av våre soldater.» USAs forsvarsminister Donald Rumsfeld om angrepet på Fallujah.

«JEG HADDE håpet at de narkomane kunne vise litt medmenneskelighet.» Margaret Eckbo, byråd i Oslo (Frp), om at narkomane ødelegger for handelsstrøket etter at de ble jaget fra Plata.

«JEG HAR sagt at for at et land skal være vellykket, kan det simpelthen ikke tillate seg å være en trygg havn for mennesker som har bestemt seg for å drepe uskyldige irakere og å styrte regjeringen…man kan ikke tillate det i et land. Det må stoppes.» Donald Rumsfeld, forsvarsminister i USA.


printPrint-versjon

tipsTips en venn:

tips
space

space

Til toppenTil toppen

ForumKommenter denne artikkelen (Krever innlogging).


space

Logg innHusk meg

Ny Bruker


RSS-feed

Siste 5 saker:

Ny nettside

... [mer]

20.01.2017

Ny nettside

Internasjonale sosialister har fått ny nettside: internasjonalesosialister.no ... [mer]

02.01.2017

Ingen norsk imperialist-krig! Ingen legitimitet for bombing!

... [mer]

21.11.2015

Imperialistiske stormakter har satt det syriske folket til side

30. oktober satt stormakter og diktaturer seg til bords i Wien for å drøfte hva de vil med Syria. Den syriske sosialisten Ghayath Naiss ... [mer]

18.11.2015

Deres kriger - våre døde

NPA (Frankrike) om terrorhandlingene i Paris 13. november. Oversatt til dansk av Internationale Socialister og publisert i Socialistisk ... [mer]

18.11.2015

INTERNASJONALE SOSIALISTER // PB 9226, 0134 Oslo. // Tel: 22 20 17 89 // Fax: 22 20 35 70. Epost: intsos@intsos.no. Teknisk: webmaster@intsos.no.